Lena Kristina Tuulse

 
 

Vårvinter 2017


Kära medskapare på Livets rika väg


Kommer du ihåg när du fyllde 11 år? Det gör jag. Då fick jag på födelsedagen min första riktiga cykel, en röd Monark. Jag skulle börja i Högre Allmänna Läroverket till hösten. Jag var stor och ville bli någonting stort. Livet låg så löftesrikt framför mig.


Nu är jag stor. Jag har skapat mycket av det, som jag önskat, fått resa och se mig om i världen och varit med på det svindlande äventyret att föda två barn, Johanna och Josef, att få vara med och forma dem, se dem växa upp och få egna barn. Jag och Toomas har fyra barnbarn i dag. Jag är nöjd och oändligt tacksam för allt jag har fått lära mig och erfara på vägen. All personlig utveckling, alla äventyr som format min livsväg.


Välkommen till min hemsida, du medskapare på livets rika väg! Nu har du kommit till den plattform där jag vill visa lite av vem jag är, vad jag har gjort och vad jag har att erbjuda dig i dag. Det finns ett uttryck som säger: Naturen reflekterar en perfekt ordning. Solen går upp och ner, eller rättare sagt vi snurrar runt den. Ibland tycker jag att mitt liv också reflekterar en perfekt ordning. Mitt arbete och intresse för livets olika kapitel går också lite upp och ner.

Vad som har varit konstant i mitt arbete är min drivkraft och inre glöd för att erbjuda människor en trygg och vacker plats och växa och utvecklas på. Det är också en vacker plats för känslan och förnuftet som jag vill erbjuda - ett synsätt, en attityd och ett bemötande för att ta till sig nya tankegångar, lösa upp gamla problem och föreställningar som är till hinder och skapar onödigt lidande eller tristes.


Det är en ständig utmaning för oss människor att ta oss igenom våra personliga hinder. Detta är vad mitt arbete erbjuder antingen det gäller ett företag, en familj, ett par eller som enskild - att med min support ta sig igenom hinder för att uppnå sina mål. Det betyder att jag erbjuder olika träningsformer som fokuserar på hela människan. Med min ledning kan du rensa kroppen och knoppen från gifter som stjäl din kraft. Antingen detta är rent fysiskt genom en Hawaiiansk tarmrening eller att Sätta en ny kurs nya tankestrukturer, värderingar och

livsvanor. Sedan gynnar det oss att ha en inre kompass som styr oss mot våra mål med en personlig kraft och kraftgörande etik.


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Jag arbetar som föreläsare, författare, konsult och coach. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande Andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.