Lena Kristina Tuulse

 
 
 

Det glittrar och brusar och skummar därute på viken. Och i backen härbakom lyser blåsipporna. Nu ser jag verkligen fram emot våren.


LivsUniversitetet

Jag har lagt till en sida för LivsUniversitetet. Där finns information om stiftelsen och program för sommarens 2014 spännande aktiviteter.


For my english friends

Download the flyer in english for this year’s training with warm water breathing Set a New Course july 27 - aug 3.  Information will be published shortly.


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Just nu arbetar jag som föreläsare, författare, konsult och coach för både enskilda och företag. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat.  Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och bättre hälsa.

 

Välkommen till min hemsida