Lena Kristina Tuulse

 
 
 

Jag befinner mig just nu på Bali och medverkar i den årliga Yogafestivalen. Jag kommer att ha fantastiska upplevelser och berättelser att dela med mig när ja kommer hem den andra veckan i april.


Vad världen behöver idag är att vi berör varandra på riktigt med livgivande budskap från hjärta till hjärta, att vi sprider tillit och hopp till varandra. Vi är alla både lite skadade och samtidigt kapabla och kärleksfulla. Vi önskar alla att ha ett hjärta som bryr sig om världen och som kan visa på vägar ut ur galenskapen på jorden.

     ”Var den förändring som du önskar se i världen” sa Mahatma Gandhi. Desto mer vi utvecklar oss själva och läker våra inre sår, ju mer kan vi vara den förvandlande energin som vi alla berörs av och som behövs så väl idag.

     I de kurser och i vår verksamhet på LivsUniversitetet vill vi fokusera på glädjens center i hjärtat och att öppna för att låta den egna naturliga glädjen få frihet. Frigörande Andning är en mästarmetod att frigöra spänningar både emotionellt, fysiskt och mentalt. Det är som Mirakel-kursen säger: en läkning av separationen avlägsnar hindren för kärlekens närvaro.

     Jag önskar dig ett gott liv! Jag önskar dig många tillfällen där du får beröras på djupet och förvandla dig själv!


LivsUniversitetet

Jag har lagt till en sida för LivsUniversitetet. Där finns nu vårens och sommarens spännande aktiviteter för 2015 och information om stiftelsen.


For my english friends

Download the flyer in english for this year’s training with warm water breathing Set a New Course August 2- 9.  Information will be published shortly.


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Just nu arbetar jag som föreläsare, författare, konsult och coach för både enskilda och företag. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.


 

Kära medskapare på Livets rika väg