Lena Kristina Tuulse

 
 
 

Det glittrar och blänker i snön på viken. Kommer det lite mer snö kanske det blir tid att förbereda kroppen för halvvasan som jag, Toomas och syster Eva har anmält oss till. Nu ser jag verkligen fram emot allt roligt som vi planerat på Livsuniversitetet.


LivsUniversitetet

Jag har lagt till en sida för LivsUniversitetet. Där finns nu vårens och sommarens spännande aktiviteter för 2015 och information om stiftelsen.


For my english friends

Download the flyer in english for this year’s training with warm water breathing Set a New Course August 2- 9.  Information will be published shortly.


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Just nu arbetar jag som föreläsare, författare, konsult och coach för både enskilda och företag. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och bättre hälsa.


Ett underbart minne från firandet av Toomas och min 40-de bröllopsdag på Bali i oktober.

 

Välkommen till min vintersida