Lena Kristina Tuulse

 
 
 

Det sägs att bergstoppar inspirerar ledare men det är i dalarna som mognaden kommer. Jag tror att det gäller mig och det gäller Livsuniversitetet. Vi har haft så många och inspirerande kurser och träffar här på Livsuniversitet under 2015. Många har hyrt för bröllop, workshops, barnläger och släktträffar m m. 2016 bjuder på korta workshops med andning av olika slag. Jag har funnit att mycket kan hända från fredag kväll till lördag kväll. Nytt för i år är Mälby Kulturfestival där Toomas samlar sina allra mest spännande musikvänner. Arbetshelger arrangeras förstås för alla er som vill medverka i vårt fortsatta utvecklingsarbete och njuta av omgivningarna.


Stället har blivit så vackert, användbart och funktionellt. Visst fattas en del finish men herregud, det är väl ett evighetsarbete. Mycket av det som skapas har byggt på entusiasm, villighet och ideellt arbete. Vår ordförande i stiftelsen, Vanna Jorild, har sett till att ladans tak nu är lagat i sin helhet. Café/logihuset har fått ytterligare en toalett och ett duschrum. Hallen är isolerad och nymålad.


Jag önskar att vi blir många fler som vill engagera sig i Livsuniversitetet, göra det till sitt återhämtnings- och inspirationsställe. Det finns så mycket utrymme för engagemang och kontaktskapande. Jag ser fram emot din kontakt och många berikande möten. Att få inspirera via andningsarbete och lite föreläsningar, små kurser, ja det är fortfarande en låga i mig som brinner för detta. Ska vi dela elden? 


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Just nu arbetar jag som föreläsare, författare, konsult och coach för både enskilda och företag. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.


 

Kära medskapare på Livets rika väg