Lena Kristina Tuulse

 
 

Höst 2017

I morgon flyger jag till Indien!

Jag kan bara inte låta bli att följa dessa kallelser och utmaningar. Först till Mumbai där min filmare Shaison väntar med sin familj och lite vänbesök. Naturligtvis ska jag föreläsa på hans lokala Collage för att inspirera ungdomar. Sen kör han mig till Kerala där jag får vistas i tio dagar hos en mäktig healer och Ayurvedisk läkare. Det blir dagliga oljemassager och yoga, och på nytt sätta en ny riktning för min hälsa och mitt välbefinnande. Kirstie från Australien beslutade sig för att hoppa på tåget så vi blir två kompisar som kan stötta varandra lite på färden. Att leva som man lär! Vad jag är tacksam för den frihet jag har i mitt liv, att på nytt och på nytt kunna inspirera mig själv i villkorslös kärlek till livet i en evig förändringsprocess.


Sedan blir det en lång flygresa upp till Lucknow där jag håller en föreläsning och en Workshop i Frigörande Andning på universitetet, allt detta på En internationell konferens i hälsa och välbefinnande, ICHW som har inviterat mig att tala om frigörande andning som en metod att ingripa i depressivitet, nedstämdhet och förebyggande för självmordsbenägna människor. Detta har jag god erfarenhet av från mitt arbete på det behandlingshem Wäxthuset som jag en gång byggde upp och som nu drivs av mina före detta anställda.


Det är så mycket jag är tacksam för och ännu skänker det mig så mycket glädje att få dela med mig av mina kunskaper och mina livserfarenheter, att få resa och vara del av så mycket på jorden av både utmaningar och glädjeämnen. Jag tackar Gud varje kväll för mitt liv. Glöm inte att tacka för ditt och ta hand om dina gåvor och utveckla dem vidare! Det tar inte slut med åren! Det gäller bara att ständigt skapa ny livsenergi med bra näring, rörelse, tankekraft och låt ditt liv ledas av andliga principer. Njut av din höst och den förestående vintern!


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Jag arbetar som föreläsare, författare, konsult och coach. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande Andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.