Lena Kristina Tuulse

 
 

Kära du, som hittat till min hemsida!


"Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka?” Ja, så skrev hon Karin Boye, en älskad poet med ett kämpigt livsöde. Just i dagarna kan man känna på denna tvekan. Varmt ena stunden, blåsigt och snålt i den nästa. Att leva är att utmana, att välja, att skatta och att gråta.

Omsorg, tillit och stor tacksamhet känner jag för mitt liv, min familj och mina vänner. Det var för mig en stor sorg att bevista det högtidliga avskedet från en av mina närmaste vänner, som hastigt och oväntat gick hädan. Glädje och sorg i tillvarons innersta kärna!


Jag har nyligen kommit tillbaka från min och Sophia Magdalenas Spanien-retreat. En berikande och intensiv vistelse, där vi alla i vår lilla grupp fick anpassa oss till många oväntade händelser. Det var ett helhjärtat leverne, som gjorde att vi våra livsöden och känslor fick blanda sig med varandra och belysas ur kärlekens och förnuftets perspektiv.

Att andas havsluften, klättra i bergen och att ta ett och annat dopp i det kalla vattnet -  vi vaknade till liv i många dimensioner.


Tillbaka på Väddö och förberedelserna för Vårkonsert med café som i år sker den 10 maj. Toomas samlar här gräddan av sina musikvänner i en lustfylld föreställning med bl a vår vän Marie Bergman. Start kl 15.00 i Kulturladan på Livsuniversitetet, Väddö.


I kursutbudet hitttar du min och Sophia Magdalenas sista Andningsintensiv före sommaren, 18-19 maj. Den 29 maj-3 juni sker Hawaiiansk Tarmrening med hälsoanalyser samt Varmvattenandningen 6-10 juni. Läs vidare under Kurser.


Du är som alltid välkommen att kontakta mig om du har idéer eller önskningar och vet att Livsuniversitet finns där på Väddö för alla som vill nyttja det för egna kurser, event och samlingar. Länge leve Livet!Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör, familjeterapeut och yogalärare och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, frigörande andning och hälsa. Jag arbetar också som föreläsare, författare, konsult och coach. Mina kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.