Lena Kristina Tuulse

 
 
 

Det sägs att bergstoppar inspirerar ledare men det är i dalarna som mognaden kommer. Jag tror att det gäller mig och det gäller Livsuniversitetet. Vi har haft så många och inspirerande kurser och träffar där under året. Många har hyrt för bröllop, workshops och släktträffar m m. Det blir spännande att se vad 2016 kommer att innebära. Planerna för nästa år innehåller bl a en jazz- och visfestival, workshop med Marie Bergman, yoga, tarmreningar, andningshelger, andningsveckan i augusti och arbetshelger för alla er som vill medverka i vårt fortsatta utvecklingsarbete.


Stället har blivit så vackert, användbart och funktionellt. Visst fattas en del finish men herregud, det är väl ett evighetsarbete. Mycket av det som skapas har byggt på entusiasm, villighet och ideellt arbete. Vår ordförande i stiftelsen, Vanna Jorild, har sett till att ladans tak nu är lagat i sin helhet. Café/logihuset har fått ytterligare en toalett och ett duschrum. Nu behöver verksamheten strömma till eller ska vi öppna upp för att hjälpa flyktingar med boende under vintersäsongen? Mina tankar går åt alla håll. Jag och de flesta med mig vill göra gott. Det bästa som vi kan göra med våra liv är att skapa någonting av bestående värde. Inte alltid i materiell form men i ökad kärlek, förståelse och samverkan på jorden.


Jag har varit på Bali igen i höst. En resa där jag har fått fylla på med yoga, hälsa, vänskap och passion. En resa där jag får njuta av den mjuka, kärleksfulla omsorg som möten med balineserna innebär. Mina vänner Sam och Sydel Weinstein från Perth i Australien arrangerar resan. För sjätte året har jag varit deras samarbetspartner när det gäller andning och undervisning, men mest kan jag bara njuta av färden. Vi var fyra från Sverige i år och jag vill aldrig sluta vara med på denna resa. En invitation till er alla om att vara med är stående. Men när tillfällena knackar på dörren och du låst upp dina olika lås och stängt av larmet, så kanske är det för sent och tillfället har passerat. Livet lever du i nuet, det sägs hela tiden, men vi måste också lära oss av det vi är med om. Analysera, dra slutsatser och styra om riktning och vanor för att nå våra mål. Det kan inte nog upprepas att ingenting händer utan att vi beslutar oss och sätter in våra beslut i kalendern. Nästa års resa är i slutet av september in i oktober, totalt 16 dagar. 


Jag önskar att vi blir många fler som vill engagera sig i Livsuniversitetet, göra det till sitt återhämtnings- och inspirationsställe. Det finns så mycket utrymme för engagemang och kontaktskapande. Jag ser fram emot din kontakt och många berikande möten. Att få inspirera via andningsarbete och lite föreläsningar, små kurser, ja det är fortfarande en låga i mig som brinner för detta. Ska vi dela elden? 


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Just nu arbetar jag som föreläsare, författare, konsult och coach för både enskilda och företag. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.


 

Kära medskapare på Livets rika väg